Thesis Tribe Membership - Scriptielokaal


ScriptielokaalSneller afstuderen met de Thesis Tribe

Nooit meer uitstel

Meer doen in minder tijd

Gewoon zorgen dat jij inlevert: hoppa!

 

Start vandaag met online studiesessies – Join the Thesis Tribe

(of lees eerst nog even hoe het werkt)

De Thesis Tribe is jouw Stok achter de deur bij het afstuderen

Dat Plan van Aanpak, die scriptie of afstudeeropdracht. Je kan er zo tegenaan hikken.

Tuurlijk weet dat je aan de slag moet. Toch lukt het niet. Je planning is al achterhaald voordat je de eerste letter op papier hebt.

Waar begin je en hoe?

Uitstel, stress, en licht oplopende paniek.

***Niet met de Thesis Tribe***

In de Thesis Tribe zorgen we er samen voor dat jij je scriptie afrondt. Je vindt er medestudenten die je motiveren (en doorhebben wanneer je dreigt onder te duiken).

Geen drama of elkaar in de put praten, maar positief de schouders eronder.

Slim beginnen, snel klaar

tackel je thesis met een slim plan. We vertellen je hoe en zetten je aan het werk

Je bent niet meer alleen

Dagelijks komen we bij elkaar om te schrijven. Gewoon via Zoom. Meters maken. In stilte. Klinkt raar, maar het werkt

Je werk wordt beter

heb je een vraag, of twijfel je over je insteek? de thesis tribe is er voor je. stel je vraag in onze online community

Bespaar jezelf de struggle. Mijn naam is Andrina, cheerleader voor afstudeerders

Omdat ik zie hoe stressvol afstuderen kan zijn, heb ik het Scriptielokaal opgericht. Laagdrempelige online begeleiding voor iedereen er vol voor wil gaan. Ik creëer focus en ben jouw positieve stok achter de deur. Daarmee rondden al 500+ studenten hun scriptie af.

Werken in het Scriptielokaal met Andrina

Thesis Tribe Membership

Uitstekend
Gebaseerd op 61 recensies
Richelle Roetgering
Richelle Roetgering
18/03/2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Scriptielokaal.nl is de absolute gamechanger voor scriptie-stress! Dankzij de WAT-sessies heb ik eindelijk mijn focus (terug)gevonden. En is mijn titel ‘Queen uitstellen’ gehalveerd ;). Met drie korte, intense werksessies van 25 minuten zonder afleidingen, voelde ik me gemotiveerd en gesteund door mijn medestrijders. Een speciale dank naar Andrina voor haar positieve vibes en haar vermogen om zonder oordeel te steunen. Het is gewoon echt waardevol om samen in stilte te werken, wetende dat anderen ook hard bezig zijn. Scriptielokaal heeft mijn scriptiegame naar een hoger niveau getild. Bedankt voor alles!
Veronika Batkova
Veronika Batkova
22/02/2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
EDIT: After 6 months with Scriptielokaal I was able to hand in my thesis and pass with a nice grade! I am very thankful to Andrina for helping me end this chapter. I can finally move on with my life. Joining Scriptielokaal was the best decision I made in 2023! I joined Scriptielokaal after struggling with my thesis for years. In just a month, I submitted the first 10 pages! Andrina really helped me with goal setting, time management, and accountability. The program is very flexible, and I can take part any time during the day so that I can also accommodate my other activities into my schedule. Whenever I get stuck, or I do not know what the next step in the process should be, I get help from Andrina or the other students. After years of procrastinating and stressing out, I am finally confident that I will be able to graduate in the coming months. I wish I had found Scriptielokaal earlier. :)
A. Dijkie
A. Dijkie
18/02/2024
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Na 3 jaar afstuderen, door allerlei externe factoren, eindelijk mijn scriptie behaald met een 7,5! Scriptielokaal heeft hier echt veel aan bijgedragen. Het gaf mij structuur om dagelijks toch een klein dagdeel bezig te gaan, ook als ik totaal geen zin had. Eerst dacht ik: ik moet dit toch ook zelf kunnen zonder in te loggen met andere studenten, maar juist het samen bezig zijn en de tijdslimiet van 25 min x 3 waren zo prettig. Ik kreeg in die anderhalf uur soms meer gedaan dan in weken daarvoor naar mijn scherm staren. Mijn man vond het ook komisch om mij bezig te zien in mijn (zoals hij dat noemde) ‘klasje’. Vooral als we gingen gymnastieken in de sprintweek 😂 Andrina en alle mede strijders, bedankt! En hopelijk tot nooit meer ziens 🤭😘
Nina Brouwer
Nina Brouwer
20/11/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel fijn om de sessies bij te wonen. Heb echt de laatste beetjes van m’n scriptie zoveel makkelijker kunnen afmaken!
Loete Heijdenrijk
Loete Heijdenrijk
04/10/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Andrina is een hele fijne stabiele factor tijdens het afstuderen. Met een moederlijk medeleven en begrip, maar tegelijkertijd een bak kennis over het process van het schrijven van een scriptie. Een aanrader als je net een beetje extra support nodig hebt!
Natasja Bakker
Natasja Bakker
27/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik had moeite met het aan de slag gaan voor de scriptie na een lange werkdag. Door deel te nemen had ik stok achter de deur en eenmaal gestart met werken aan de scriptie ging ik ook wel door. Het opdelen in kleinere behapbare taken hielp ook om gestructureerd te werken. Wat ik zeker ook kan aanbevelen is een scriptie weekend om echt flink door te schrijven. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar zien dat je niet de enige bent en samen toch die eindstreep halen heeft mij enorm geholpen.
Aniek lo
Aniek lo
27/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Onderzoek doen is niks voor mij, maar met behulp van het Scriptielokaal en daarin Andrina in het bijzonder is het toch gelukt! Ik ben zowel tijdens het schrijven van mijn Bachelor als Master scriptie aangesloten bij het scriptielokaal en op beide momenten heb ik hier heel veel aan gehad. Samen werken aan je eigen scriptie tijdens de werksessies is heel prettig en met andere studenten tussendoor elkaar kunnen aanmoedigen (en af en toe ook even samen klagen) haalt je uit de eenzame bubbel die een scriptieperiode soms kan zijn. Ik kan dit van harte aanbevelen aan iedereen die net als ik dacht zijn scriptieperiode nooit door te komen. Met het Scriptielokaal komt dit zeker goed!
Afke de Vries
Afke de Vries
12/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Super blij met het Scriptielokaal! Ik kwam het Scriptielokaal op facebook tegen op eerste kerstdag en dacht alleen maar dit moet ik doen. Op dat moment was ik enorm aan het struggelen met mijn proposal wat eigenlijk op dat moment al klaar had moeten zijn. De keuze gemaakt om mij gelijk in te schrijven en er vol voor te gaan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. In die sprintweek heb ik mijn eerste opzet van mijn proposal geschreven en was ik ontzettend gemotiveerd geraakt. In de maanden die volgden hard gewerkt aan mijn scriptie met vele ups en downs. Ik on altijd bij Andrina terecht als ik er weer even doorheen zat, maar ook in de incheck momenten heb ik als heel waardevol ervaren. Uiteindelijk mijn scriptie gisteren afgerond met een 7, en ik weet zeker dat ik het zonder Andrina niet had gekund! Ik raad iedereen het Scriptielokaal aan want het helpt je echt. Je kunt sparren met mensen die hetzelfde doormaken en dat is heel fijn en lucht op! Zeker doen! Had het veel eerder moeten ontdekken
Annet Linde
Annet Linde
26/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Het is al een paar weekjes geleden dat ik mee heb gedaan met de sprintweek. Wat kan ik hier over zeggen.. alles wat ik hoopte te bereiken (meters maken) deze week is mij gelukt. Dus voor mij een heel geslaagde week om steeds even online te "moeten" en zo meters te maken * in het samenwerken maar toch alleen* Voor herhaling vatbaar!
Relinde Boogaarts
Relinde Boogaarts
13/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vol goede moed startte ik aan mijn scriptie. Al snel merkte ik dat ik hier totaal geen structuur in had en geen stok achter de deur. Ik deed mijn studie in de vorm van een thuisstudie dus volgde ook nog eens mijn eigen traject. Via een klasgenoot kwam ik bij het scriptielokaal terecht. Eerst een proef-WAT meegedaan. Na die eerste keer wist ik het direct; dit had ik nodig. Op vaste tijden aan mijn scriptie, alleen op mijn kamer maar toch met heel veel anderen aan de slag. In de pauzes motiverende woorden van Andrina en af en toe grappige oefeningen om weer even actief te worden. Daarna weer verder ploeteren met elkaar. Ik kan het aan iedereen aanraden die momenteel met een scriptie ploetert. De tips die je krijgt zijn zeer waardevol, daarnaast biedt het ook een stukje structuur.

.

🎓 Thesis Tribe Membership 🎓

De kracht van het membership zijn de WAT-sessies

WAT?

Online Working Apart Together. WATjes dus. Super effectieve online schrijfsessies van steeds anderhalf uur

📆

Ze worden 7 dagen in de week georganiseerd op 5 momenten van de dag: 's morgens, 's middags én 's avonds. Online dus het maakt niet uit waar je bent. In de trein, thuis of op school of werk.

🚉
🏠
🏫

.

Concreet betekent dat inloggen in Zoom. Afleiding uit, focus aan op die ene taak. Reken maar dat je binnen een korte tijd mega stappen zet.

.
🚀 🔜 🎓
.

Of zoals een van de studenten het beschreef:

Tijdens een WAT-sessie “[…] werk je online samen met andere mensen die ook aan hun scriptie werken in 3 blokjes van 25 minuten zonder afleidingen (!). In stilte, maar met gelegenheid om even bij elkaar in te checken. Omdat je ziet dat andere mensen ook bezig zijn, ben je gemotiveerder door te zetten (wanneer je anders de afstandsbediening alweer in je hand zou hebben en in de startblokken van een te lang durende Netflix-sessie zou staan 🤪)”

.

Word lid

Thesis Tribe Membership

dé afstudeerversneller, samen knallen naar dat diploma

 • Onbeperkt aanschuiven bij de online Working Apart Together sessies - jij kiest welke jou het beste uitkomen
 • Toegang tot de Thesis Tribe, de community met medestrijders (priceless!)
 • 7 dagen opzegtermijn

Zie het als een sportschool

In het online scriptielokaal werk je aan je scriptiedoelen samen met andere studenten die hetzelfde doel hebben: die scriptie op tijd afronden en afstuderen.

 • als je de afspraak hebt gemaakt, dan ga je.
 • als je er eenmaal bent, doe je mee.
 • als je anderen ziet trainen en zweten, zet je net dat tandje bij.

 

Mijn eerste WAT destijds voelde als pure magie, ineens kreeg ik bergen werk gedaan.

 

Wat studenten vertellen

 

Meld je nu aan bij de Thesis Tribe

Alleen voor mensen die genoeg hebben van uitstel en geploeter en klaar zijn om de studie af te ronden.

Nu lid worden

Je ontvangt direct toegang tot de online omgeving met alle online sessies waaraan je aan kan meedoen.

Geen enkel excuus voor uitstel dus :D

 

 • Onbeperkt toegang tot de WAT-sessies 
 • Een motiverende community
 • 7 dagen per week 5x per dag
 • Korte effectieve sessies
 • Moeiteloos in de scriptieflow komen en blijven
 • definitief afrekenen met uitstel gedrag

 

Zet een ook een punt achter je studie

 

 

Klaar om een een mooie punt te zetten achter je studie?

Meld je vandaag nog aan bij de Thesis Tribe

 

Start nu je lidmaatschap en maak vandaag nog meters met je scriptie

 

Dus hoppa! Samen zorgen dat jij je studie afrondt