Wall of Fame - Scriptielokaal


ScriptielokaalThe Wall of Fame!

Meer dan 500 studenten deden mee in het Scriptielokaal. Maak kennis met een aantal van deze toppers

Zonder het scriptielokaal had ik het niet gered om door de eerste hoofdstukken te komen

Zonder het scriptielokaal had ik het niet gered om door de eerste hoofdstukken te komen

Het was ontzettend fijn om op vaste dagen en tijden (tijdens de WAT) aan mijn scriptie te werken.

Winny
De stok achter de deur van het Scriptielokaal, die ervoor zorgde dat ik kwam opdagen

De stok achter de deur van het Scriptielokaal, die ervoor zorgde dat ik kwam opdagen

Ik heb meegedaan aan het online scriptielokaal, de scriptieweekenden in de bossen en 1 op 1 begeleiding.

tanja
Die hoge lat en iets met perfectionisme

Die hoge lat en iets met perfectionisme

“Gewoon doen wat je moet doen, Lieke!”. Elke keer weer stappen te maken tijdens de sessies.

Lieke
Werken en afstuderen

Werken en afstuderen

Hoe heftig de combinatie van werken en afstuderen kan zijn merkte Judith.

We ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een scriptieweekend in Lage Vuursche. Aan het werk met lotgenoten en sparringpartners hielp haar vooruit. Offline en later ook online voor de laatste loodjes.

Lees hier de ervaring van Judith

Toppers

Laura

Laura

Het groepsgevoel. Dat je dit samen met anderen doet.   Laura maakte het Scriptielokaal zowel online als tijdens de scriptie-3-daagse

Lees verder
Sophie

Sophie

Ik was niet alleen. Daar was ik zo blij mee! Toen ik voor de eerste keer meedeed vond ik het

Lees verder
Teun

Teun

En natuurlijk mootjes hakken ? Het was altijd fijn om ’s ochtends te beginnen met het scriptielokaal, een stok achter

Lees verder
Simonne

Simonne

Extra sparringspartners, een uitlaatklep en gelijkgestemden. Wat zo fijn is aan het Scriptielokaal? De gezonde druk die ik heb ervaren

Lees verder
Lize

Lize

Ik had gewoon iemand nodig die me even aan de hand nam. Mijn beste herinnering aan het Scriptielokaal? Hoe fijn het

Lees verder
Nu heb ik de motivatie en het vertrouwen in mezelf terug!

Nu heb ik de motivatie en het vertrouwen in mezelf terug!

Toen ik de advertentie van het Scriptielokaal zag zat ik er op dat moment echt helemaal doorheen. Ik overwoog te stoppen met de studie, zag het echt niet meer zitten allemaal. Het was een soort laatste strohalm, voor mezelf bewijzen dat ik het wél kon. En wat was het geslaagd.

 

Lees verder

Met een fijne stok achter de deur, lukt het wél

Foto van Liesse online in Zoom

Na enkele maanden lezen, schrijven, opnieuw beginnen, en vooral mezelf in twijfel trekken, nam ik de stap om eens een sprintweek uit te proberen. Na die week had ik (voor mijn gevoel) meer vooruitgang geboekt dan de maanden ervoor samen.

Hoe het Liesse is vergaan lees je hier

 

 

Een goede balans tussen werk en ontspanning

Een goede balans tussen werk en ontspanning

Ik kijk echt heel positief terug op mijn afstuderen. Het Scriptielokaal heeft daar een grote rol in gespeeld. Het zorgde voor structuur en hierdoor creëerde ik een goede balans tussen werk en ontspanning. Iedere dag tussen vier en vijf sloot ik af in de wetenschap dat ik mooie stappen had gezet.

Toen ik Andrina appte dat ik was geslaagd stuurde ze terug ‘Ik ben trots op je, doe een dansje’. Ik weet dat ze dat dansje ook echt heeft gedaan, ze is heel bevlogen en betrokken.

Ik hoop oprecht dat ze met het Scriptielokaal nog heel veel studenten naar de eindstreep mag helpen op deze manier.

Lees verder

Zo trots!

Laura Cöhrs

Laura Cöhrs

Iedere sessie een voldaan gevoel! Mijn leukste herinnering aan het Scriptielokaal is dat ik er niet alleen was. Het was

Lees meer
Lars

Lars

Letterlijk van opstaan tot in slaap vallen aan de WAT. Mijn tijd bij het scriptielokaal was letterlijk van opstaan tot

Lees meer
Baukje

Baukje

Zo’n fijne manier om ritme in mijn schrijfdagen te krijgen.   Herinnering: Andrina haar eeuwige enthousiasme, warme persoonlijkheid en cheerleader-motivatie!

Lees meer
Ellen

Ellen

Een beetje hulp bij stress. Ik had op een bepaald punt in mijn scriptie zo veel stress omdat ik de

Lees meer

De eindstreep gehaald

Nadine

Nadine

Een berichtje om te vragen of ik wel oké was ? Door de plotselinge komst van het Coronavirus kwam ik tijdens

Lees verder
Hedi

Hedi

Nu kan ik dingen doen die ik echt heel leuk vind. De tomatenmethode was mij al vaker aangeraden. Maar alleen

Lees verder
Sandra

Sandra

Geef af en toe lekker toe aan baaldagen Ik was op zoek naar een stok achter de deur. Het alleen

Lees verder

In gesprek met...

Een betrokken ouder

Als ouder vond ik het vreselijk om te zien dat mijn dochter worstelde met haar scriptie. Aan haar intelligentie lag het niet, maar iets uit handen krijgen en het proces goed vormgeven, dát was erg lastig voor haar.

Lees verder

Diede

Ik had last van uitstelgedrag. Als ik om 09.00 uur bedacht wat ik op een dag wilde doen stelde ik het begin uit tot 11.00 uur. Om vervolgens te denken ‘ach, het kan ook nog wel om 13.00 uur’. Hierdoor kwam er te weinig terecht van het schrijven van mijn scriptie, terwijl ik wel een deadline had: de start van mijn eerste ‘echte baan’. Ik moest dus echt aan de bak!

Lees verder

Freek

Het platform heeft een chat en daarin stellen we vragen aan elkaar, helpen we en kletsen we ook gewoon een beetje. De bereikbaarheid en bereidheid om elkaar te helpen zijn groot.

Lees verder

Melanie houdt haar diploma vast

Uitstekend
Gebaseerd op 61 recensies
Richelle Roetgering
Richelle Roetgering
18/03/2024
Scriptielokaal.nl is de absolute gamechanger voor scriptie-stress! Dankzij de WAT-sessies heb ik eindelijk mijn focus (terug)gevonden. En is mijn titel ‘Queen uitstellen’ gehalveerd ;). Met drie korte, intense werksessies van 25 minuten zonder afleidingen, voelde ik me gemotiveerd en gesteund door mijn medestrijders. Een speciale dank naar Andrina voor haar positieve vibes en haar vermogen om zonder oordeel te steunen. Het is gewoon echt waardevol om samen in stilte te werken, wetende dat anderen ook hard bezig zijn. Scriptielokaal heeft mijn scriptiegame naar een hoger niveau getild. Bedankt voor alles!
Veronika Batkova
Veronika Batkova
22/02/2024
EDIT: After 6 months with Scriptielokaal I was able to hand in my thesis and pass with a nice grade! I am very thankful to Andrina for helping me end this chapter. I can finally move on with my life. Joining Scriptielokaal was the best decision I made in 2023! I joined Scriptielokaal after struggling with my thesis for years. In just a month, I submitted the first 10 pages! Andrina really helped me with goal setting, time management, and accountability. The program is very flexible, and I can take part any time during the day so that I can also accommodate my other activities into my schedule. Whenever I get stuck, or I do not know what the next step in the process should be, I get help from Andrina or the other students. After years of procrastinating and stressing out, I am finally confident that I will be able to graduate in the coming months. I wish I had found Scriptielokaal earlier. :)
A. Dijkie
A. Dijkie
18/02/2024
Na 3 jaar afstuderen, door allerlei externe factoren, eindelijk mijn scriptie behaald met een 7,5! Scriptielokaal heeft hier echt veel aan bijgedragen. Het gaf mij structuur om dagelijks toch een klein dagdeel bezig te gaan, ook als ik totaal geen zin had. Eerst dacht ik: ik moet dit toch ook zelf kunnen zonder in te loggen met andere studenten, maar juist het samen bezig zijn en de tijdslimiet van 25 min x 3 waren zo prettig. Ik kreeg in die anderhalf uur soms meer gedaan dan in weken daarvoor naar mijn scherm staren. Mijn man vond het ook komisch om mij bezig te zien in mijn (zoals hij dat noemde) ‘klasje’. Vooral als we gingen gymnastieken in de sprintweek 😂 Andrina en alle mede strijders, bedankt! En hopelijk tot nooit meer ziens 🤭😘
Nina Brouwer
Nina Brouwer
20/11/2023
Heel fijn om de sessies bij te wonen. Heb echt de laatste beetjes van m’n scriptie zoveel makkelijker kunnen afmaken!
Loete Heijdenrijk
Loete Heijdenrijk
04/10/2023
Andrina is een hele fijne stabiele factor tijdens het afstuderen. Met een moederlijk medeleven en begrip, maar tegelijkertijd een bak kennis over het process van het schrijven van een scriptie. Een aanrader als je net een beetje extra support nodig hebt!
Natasja Bakker
Natasja Bakker
27/07/2023
Ik had moeite met het aan de slag gaan voor de scriptie na een lange werkdag. Door deel te nemen had ik stok achter de deur en eenmaal gestart met werken aan de scriptie ging ik ook wel door. Het opdelen in kleinere behapbare taken hielp ook om gestructureerd te werken. Wat ik zeker ook kan aanbevelen is een scriptie weekend om echt flink door te schrijven. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar zien dat je niet de enige bent en samen toch die eindstreep halen heeft mij enorm geholpen.
Aniek lo
Aniek lo
27/07/2023
Onderzoek doen is niks voor mij, maar met behulp van het Scriptielokaal en daarin Andrina in het bijzonder is het toch gelukt! Ik ben zowel tijdens het schrijven van mijn Bachelor als Master scriptie aangesloten bij het scriptielokaal en op beide momenten heb ik hier heel veel aan gehad. Samen werken aan je eigen scriptie tijdens de werksessies is heel prettig en met andere studenten tussendoor elkaar kunnen aanmoedigen (en af en toe ook even samen klagen) haalt je uit de eenzame bubbel die een scriptieperiode soms kan zijn. Ik kan dit van harte aanbevelen aan iedereen die net als ik dacht zijn scriptieperiode nooit door te komen. Met het Scriptielokaal komt dit zeker goed!
Afke de Vries
Afke de Vries
12/07/2023
Super blij met het Scriptielokaal! Ik kwam het Scriptielokaal op facebook tegen op eerste kerstdag en dacht alleen maar dit moet ik doen. Op dat moment was ik enorm aan het struggelen met mijn proposal wat eigenlijk op dat moment al klaar had moeten zijn. De keuze gemaakt om mij gelijk in te schrijven en er vol voor te gaan. En dat was de beste beslissing die ik kon nemen. In die sprintweek heb ik mijn eerste opzet van mijn proposal geschreven en was ik ontzettend gemotiveerd geraakt. In de maanden die volgden hard gewerkt aan mijn scriptie met vele ups en downs. Ik on altijd bij Andrina terecht als ik er weer even doorheen zat, maar ook in de incheck momenten heb ik als heel waardevol ervaren. Uiteindelijk mijn scriptie gisteren afgerond met een 7, en ik weet zeker dat ik het zonder Andrina niet had gekund! Ik raad iedereen het Scriptielokaal aan want het helpt je echt. Je kunt sparren met mensen die hetzelfde doormaken en dat is heel fijn en lucht op! Zeker doen! Had het veel eerder moeten ontdekken
Annet Linde
Annet Linde
26/06/2023
Het is al een paar weekjes geleden dat ik mee heb gedaan met de sprintweek. Wat kan ik hier over zeggen.. alles wat ik hoopte te bereiken (meters maken) deze week is mij gelukt. Dus voor mij een heel geslaagde week om steeds even online te "moeten" en zo meters te maken * in het samenwerken maar toch alleen* Voor herhaling vatbaar!
Relinde Boogaarts
Relinde Boogaarts
13/06/2023
Vol goede moed startte ik aan mijn scriptie. Al snel merkte ik dat ik hier totaal geen structuur in had en geen stok achter de deur. Ik deed mijn studie in de vorm van een thuisstudie dus volgde ook nog eens mijn eigen traject. Via een klasgenoot kwam ik bij het scriptielokaal terecht. Eerst een proef-WAT meegedaan. Na die eerste keer wist ik het direct; dit had ik nodig. Op vaste tijden aan mijn scriptie, alleen op mijn kamer maar toch met heel veel anderen aan de slag. In de pauzes motiverende woorden van Andrina en af en toe grappige oefeningen om weer even actief te worden. Daarna weer verder ploeteren met elkaar. Ik kan het aan iedereen aanraden die momenteel met een scriptie ploetert. De tips die je krijgt zijn zeer waardevol, daarnaast biedt het ook een stukje structuur.