Wall of Fame - Scriptielokaal


Scriptielokaal

The Wall of Fame!

Meer dan 400 studenten deden mee in het Scriptielokaal. Maak kennis met een aantal van deze toppers

Werken en afstuderen

Werken en afstuderen

Hoe heftig de combinatie van werken en afstuderen kan zijn merkte Judith.

We ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een scriptieweekend in Lage Vuursche. Aan het werk met lotgenoten en sparringpartners hielp haar vooruit. Offline en later ook online voor de laatste loodjes.

Lees hier de ervaring van Judith

Toppers

Laura

Laura

Het groepsgevoel. Dat je dit samen met anderen doet.   Laura maakte het Scriptielokaal zowel online als tijdens de scriptie-3-daagse

Lees verder
Sophie

Sophie

Ik was niet alleen. Daar was ik zo blij mee! Toen ik voor de eerste keer meedeed vond ik het

Lees verder
Teun

Teun

En natuurlijk mootjes hakken ? Het was altijd fijn om ’s ochtends te beginnen met het scriptielokaal, een stok achter

Lees verder
Simonne

Simonne

Extra sparringspartners, een uitlaatklep en gelijkgestemden. Wat zo fijn is aan het Scriptielokaal? De gezonde druk die ik heb ervaren

Lees verder
Lize

Lize

Ik had gewoon iemand nodig die me even aan de hand nam. Mijn beste herinnering aan het Scriptielokaal? Hoe fijn het

Lees verder
Nu heb ik de motivatie en het vertrouwen in mezelf terug!

Nu heb ik de motivatie en het vertrouwen in mezelf terug!

Toen ik de advertentie van het Scriptielokaal zag zat ik er op dat moment echt helemaal doorheen. Ik overwoog te stoppen met de studie, zag het echt niet meer zitten allemaal. Het was een soort laatste strohalm, voor mezelf bewijzen dat ik het wél kon. En wat was het geslaagd.

 

Lees verder

Met een fijne stok achter de deur, lukt het wél

Foto van Liesse online in Zoom

Na enkele maanden lezen, schrijven, opnieuw beginnen, en vooral mezelf in twijfel trekken, nam ik de stap om eens een sprintweek uit te proberen. Na die week had ik (voor mijn gevoel) meer vooruitgang geboekt dan de maanden ervoor samen.

Hoe het Liesse is vergaan lees je hier

Een goede balans tussen werk en ontspanning

Een goede balans tussen werk en ontspanning

Ik kijk echt heel positief terug op mijn afstuderen. Het Scriptielokaal heeft daar een grote rol in gespeeld. Het zorgde voor structuur en hierdoor creëerde ik een goede balans tussen werk en ontspanning. Iedere dag tussen vier en vijf sloot ik af in de wetenschap dat ik mooie stappen had gezet.

Toen ik Andrina appte dat ik was geslaagd stuurde ze terug ‘Ik ben trots op je, doe een dansje’. Ik weet dat ze dat dansje ook echt heeft gedaan, ze is heel bevlogen en betrokken.

Ik hoop oprecht dat ze met het Scriptielokaal nog heel veel studenten naar de eindstreep mag helpen op deze manier.

Lees verder

Zo trots!

Laura Cöhrs

Laura Cöhrs

Iedere sessie een voldaan gevoel! Mijn leukste herinnering aan het Scriptielokaal is dat ik er niet alleen was. Het was

Lees meer
Lars

Lars

Letterlijk van opstaan tot in slaap vallen aan de WAT. Mijn tijd bij het scriptielokaal was letterlijk van opstaan tot

Lees meer
Baukje

Baukje

Zo’n fijne manier om ritme in mijn schrijfdagen te krijgen.   Herinnering: Andrina haar eeuwige enthousiasme, warme persoonlijkheid en cheerleader-motivatie!

Lees meer
Ellen

Ellen

Een beetje hulp bij stress. Ik had op een bepaald punt in mijn scriptie zo veel stress omdat ik de

Lees meer

De eindstreep gehaald

Nadine

Nadine

Een berichtje om te vragen of ik wel oké was ? Door de plotselinge komst van het Coronavirus kwam ik tijdens

Lees verder
Hedi

Hedi

Nu kan ik dingen doen die ik echt heel leuk vind. De tomatenmethode was mij al vaker aangeraden. Maar alleen

Lees verder
Sandra

Sandra

Geef af en toe lekker toe aan baaldagen Ik was op zoek naar een stok achter de deur. Het alleen

Lees verder

In gesprek met...

Een betrokken ouder

Als ouder vond ik het vreselijk om te zien dat mijn dochter worstelde met haar scriptie. Aan haar intelligentie lag het niet, maar iets uit handen krijgen en het proces goed vormgeven, dát was erg lastig voor haar.

Lees verder

Diede

Ik had last van uitstelgedrag. Als ik om 09.00 uur bedacht wat ik op een dag wilde doen stelde ik het begin uit tot 11.00 uur. Om vervolgens te denken ‘ach, het kan ook nog wel om 13.00 uur’. Hierdoor kwam er te weinig terecht van het schrijven van mijn scriptie, terwijl ik wel een deadline had: de start van mijn eerste ‘echte baan’. Ik moest dus echt aan de bak!

Lees verder

Freek

Het platform heeft een chat en daarin stellen we vragen aan elkaar, helpen we en kletsen we ook gewoon een beetje. De bereikbaarheid en bereidheid om elkaar te helpen zijn groot.

Lees verder

Melanie houdt haar diploma vast