Winny - Scriptielokaal


ScriptielokaalWinny

Winny voor een muur met het woord Law School en haar diploma in haar handen

Het was ontzettend fijn om op vaste dagen en tijden (tijdens de WAT) aan mijn scriptie te werken.

 

“In november 2020 meldde ik mij aan voor een proefdag bij het scriptielokaal. Vanaf de eerste dag was Andrina zo betrokken en behulpzaam. Ze vroeg me waar ik over aan het schrijven was en waar ik op vastliep. Zonder het scriptielokaal had ik het echt niet gered om door mijn eerste hoofdstukken te komen. Ik raakte gedemotiveerd en vond het erg moeilijk om op eigen houtje aan de slag te gaan.

Het was ontzettend fijn om op vaste dagen en tijden (tijdens de WAT) aan mijn scriptie te werken. Het gaf me overzicht en houvast.

 

Onderlinge steun en je even volledig afsluiten van de wereld

 

Voor mij was de sessie op locatie in het Lage Vuursche wel echt doorslaggevend. Tijdens dit weekend heb ik een heel hoofdstuk geschreven en ingediend en staken Andrina en de andere studenten mij een riem onder het hart.

Winny's impressie van het scriptieweekend in Lage Vuursche. Op de achtergrond het bos, door op foto's van studenten achter nu laptop die aan hun scriptiewerken

Het is toch altijd net even anders als je elkaar in levende lijve kan zien en steunen en je even volledig kan afsluiten van de wereld.

Ik kan een ieder zowel de WAT als de sessies op locatie aanraden. Andrina en het scriptielokaal, duizendmaal dank! ♥️”

 

Jij bedankt lieve Winny voor je mooie en eerlijke verhaal!

 

 


Heb jij – net als Winny destijds – moeite om jezelf aan je scriptie te zetten? Sluit je aan bij de online Working Apart Together sessies van het Scriptielokaal. Dan helpen we je op weg.

En van die heerlijke scriptieweekenden hoor je natuurlijk als eerste :D

Probeer het Scriptielokaal gratis uit