Check de planning en regel je gratis Proefdag - Scriptielokaal


ScriptielokaalDagelijks een stok achter de deur bij het afstuderen

Boek een Gratis Online Studiesessie en probeer het uit

  • Online Working Apart Together sessies
  • Nooit meer in je eentje ploeteren
  • Gewoon zorgen dat jij inlevert: hoppa!
Regel meteen jouw Gratis Dagpas
Samen zorgen dat jij je scriptie schrijft

Samen zorgen dat jij je scriptie schrijft

Mijn naam is Andrina.  Ik ben het online Scriptielokaal gestart om jou door die momenten te slepen waarop je soms denkt dat het nooit meer goed komt.

 

In de Thesis Tribe zetten we je aan het werk, zodat je wél begint, bezig blijft en afrondt. Online, Working Apart Together, met een toffe groep medestrijders.

 

Het Scriptielokaal is er voor motivatie en we helpen je bedenken wat voor jou de volgende stap is. De inhoud, die blijft volledig door en van jou.

Probeer het uit

 

Ontdek of online voor jou werkt

Zonder verplichtingen achteraf

Gratis en voor niets :)

 

Regel je gratis proefdag

  1. Check het rooster hieronder
  2. Kies een dag
  3. Klik op een sessie
  4. Selecteer Dagpas
  5. Vul je gegevens in en reken € 0,00 af

Je ontvangt een bevestiging in je inbox.

Met je dagpas kun je je daarna ook aanmelden voor de andere sessies van die dag.

 

Planning

Liever doorpakken en geen proefdag nodig? Hoppa!

Meteen inschrijven

 

Al na één sessie was ik fan. Structuur, regelmaat en stressloze groepsdruk. Waar ik mezelf eerst te veel taken gaf en gefrustreerd raakte, omdat ik ze niet allemaal kon voltooien, merk ik nu rust en duidelijkheid. Andrina helpt je om gefocust en met concrete stappen aan het werk te gaan. Ik raad het dan ook zeker aan voor mensen die graag een stok achter de deur willen.

 

 

Ja, doe mij dat ook maar!

 

Ik heb ontzettend geworsteld met mijn scriptie, vooral omdat ik als werkende professional de scriptie “erbij” moest doen en focus niet mijn sterkste kant is. Op een gegeven moment had ik het idee dat ik alleen maar werkte en aan de scriptie zat…in beide gevallen (mede door Corona) een eenzaam proces met dagen achter elkaar wegkwijnend in een kamertje…
Het scriptielokaal en scriptieweekenden hebben mij uiteindelijk het laatste zetje gegeven om de scriptie af te ronden. Andrina en haar collega’s geven ontzettend fijne begeleiding. Ik kon mij beter focussen, had lotgenoten en sparringspartners waardoor ik niet meer uren alleen met een vraagstuk zat te tobben.