Maaike - Scriptielokaal


ScriptielokaalMaaike

Ik overwoog te stoppen met m’n studie. Nu heb ik de motivatie en het vertrouwen in mezelf terug!

Toen ik de advertentie van het scriptielokaal zag, zat ik er echt helemaal doorheen. Ik overwoog te stoppen met de studie, zag het echt niet meer zitten allemaal. Het was een soort laatste strohalm, voor mezelf bewijzen dat ik het wél kon.

 

En wat was het geslaagd!

 

Het was de eerste editie van de scriptieweek. We kregen elke dag mail, moesten inloggen op zoom en hadden een facebookgroep voor lotgenoten. We leerden mootjes hakken en overzicht houden. Het was precies wat ik nodig had.

 

Maar vooral zien dat er zoveel anderen waren die net als ik moeite er mee hadden, gaf me voor het eerst in tijden het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

 

Na een tijdje merkte ik dat ik het scriptielokaal niet meer nodig had, ik had zelf de motivatie en het vertrouwen in mezelf teruggewonnen. Dat was zonder het scriptielokaal nooit gelukt.

 


De tip van Maaike

Maakt niet uit hoe, maar zorg ervoor dat je bezig gaat! Al is het maar een halfuurtje op een dag, het is beter dan niks.

 

 

Naam: Maaike Heijdenrijk
Opleiding: Master Wiskunde
Beoogde afstudeerdatum: Juni 2021 (beetje later dan gepland, maar er kwamen heel veel leuke andere kansen voorbij die de datum steeds opschoven)