Judith - Scriptielokaal


ScriptielokaalJudith

Judith met haar diploma naast Erasmus

Als werkende professional de scriptie “erbij” doen

Ik heb ontzettend geworsteld met mijn scriptie, vooral omdat ik als werkende professional de scriptie “erbij” moest doen en focus niet mijn sterkste kant is.

Op een gegeven moment had ik het idee dat ik alleen maar werkte en aan de scriptie zat… In beide gevallen (mede door Corona) een eenzaam proces. Dagen achter elkaar wegkwijnend in een kamertje…

 

Lotgenoten en sparringpartners

Het Scriptielokaal en scriptieweekenden hebben mij uiteindelijk het laatste zetje gegeven om de scriptie af te ronden. Andrina en haar collega’s geven ontzettend fijne begeleiding. Ik kon mij beter focussen, had lotgenoten en sparringspartners, waardoor ik niet meer uren alleen met een vraagstuk zat te tobben.

 

Het is daarnaast heerlijk om aan je scriptie te schrijven in de bossen terwijl Andrina voor je kookt, je zou het bijna als een vakantie gaan zien (maar ja, die scriptie he?!) :-)

 


Studeer jij net als Judith naast je baan en herken je de struggle van werk en scriptie? Sluit je aan bij de online Working Apart Together sessies van het Scriptielokaal. Dan helpen we je op weg.

En van die heerlijke scriptieweekenden hoor je natuurlijk als eerste :D

Probeer het Scriptielokaal gratis uit