Lieke - Scriptielokaal


ScriptielokaalLieke

Diplomering; Lieke tekent haar diploma

Die hoge lat en perfectionisme

 

Lieke draait al een tijdje mee. Ze kwam bij het Scriptielokaal tijdens het schrijven van haar bachelorscriptie voor hbo-rechten. Daarna stroomde ze door naar de pre-master, die inmiddels ook is afgerond. En nu staat de master op het programma.

 

 

Over haar ervaring vertelt Lieke het volgende:

 

Gewoon doen wat je moet doen, Lieke!”.
Wat kon ik er soms tegenaan hikken om iets op papier te krijgen. Iets met: hoe hoog leg jij de lat en perfectionisme. Maar met de motivatie van Andrina, de cheerleaders en medestudenten lukte het me toch om elke keer weer stappen te maken tijdens de sessies.

 

 

Mijn tips aan andere studenten: Drie belangrijke tips wil ik jullie graag meegeven.

 

(1) Gelijk perfect op papier hoeft niet, zorg eerst maar dat je de informatie die zich opstapelt in jouw hoofd op welke manier dan ook op papier zet.
(2) Heb vertrouwen in je eigen kennis en kunde, want je bent niet voor niets zelf bij het laatste stuk van de opleiding gekomen.
(3) Feedback van de docent komt toch wel, hoezeer je ook probeert om dat te beperken tot het minimum. Doe eerst wat jij denkt dat goed is, achteraf kan er nog genoeg gesleuteld worden.

 

 

Naam: Lieke Edens

Opleiding: HBO-Rechten (Hanzehogeschool Groningen), pre-Master en inmiddels bezig met haar Master


Ligt jouw lat ook net even te hoog om iets voor elkaar te krijgen? Sluit je aan bij de online Working Apart Together sessies van het Scriptielokaal. Dan helpen we je op weg.

Probeer het Scriptielokaal gratis uit

 

Ook interessant: speciaal voor juridische studenten hebben we de Legal Legends. Daar kom je Lieke elke vrijdagochtend tegen. Tot die master er ook zit natuurlijk :D