Gelukt! Hier is je Stappenplan - Scriptielokaal


Scriptielokaal

Gelukt! Er is een mail naar je onderweg met jouw stappen plan

Slim Beginnen, Snel Klaar

 

En terwijl je wacht....

En terwijl je wacht....

Mijn naam is Andrina, oprichter van Het Scriptielokaal, en ik help je om het afstuderen net een beetje makkelijker te maken.

Sowieso wordt het een stuk leuker als je het niet helemaal in je eentje hoeft te doen.

Daarom hebben we een superactieve Facebookgroep vol met studenten die elkaar motiveren en bij vragen op weg helpen. In die groep vind je tips en tricks en ik organiseer er gratis gastlessen over het starten van je scriptie, faalangst, het gebruik van SPSS en andere thema’s. Daar wil je bij zijn :-)

Join the club

Geen Facebook? Geen probleem. Als er echt iets is wat je niet mag missen, mail ik je en zet ik de opname op ons youtube kanaal.

Verder vind je hier heel veel tips voor de aanpak van de scriptie – en vooral om uitstel tegen te gaan.

 

Succes!

Andrina

 

PS. Soms gaat er iets niet lekker in de automatisering, beland je mail in de spam of krijg je mails dubbel. Stuur me een bericht (info@scriptielokaal.nl) dan los ik het op. 

Zonder corona was ik ook offline graag je persoonlijke cheerleader en stok achter de deur. Zo kon je gebruik maken van mijn superleuke studieruimte in Utrecht tijdens de scriptiedagen, of een week volledig op je scriptie focussen tijdens een scriptieweek in Macedonië. Helaas ligt dat nu stil (al hoop ik dat er snel weer meer mogelijk is). 

Intussen hebben we niet stil gezeten en het online Scriptielokaal opgericht, waar we dagelijks in Working Apart Together sessies aan de de slag gaan 

 

Nog geen mail gekregen? Download je stappenplan dan hier

 

twee duimen omhoog - goed bezig