GRATIS Scriptie Challenge! - Scriptielokaal


ScriptielokaalTackel je Thesis

Gratis Scriptie Challenge

Begin Slim

17 – 20 oktober 2022

Dagelijks tips en tricks om van jouw scriptie een succes te maken.  Zonder hele dagen achter je scherm te zitten.

(en we maken het nog een beetje leuk ook)

Van Uitstel naar Actie

Focus op je scriptie

Kim: "Soms dacht ik, ooh nee, weer een mail, haha. Elke dag beginnen met het 'mootjes hakken' werkte wel goed om de focus te houden."

Judith: "Elke keer als ik iets in de groep zie langskomen, voel ik me schuldig dat ik zelf niks doe en dan ga ik toch maar weer aan de slag. De officiële challenge week was erg nuttig, dus bedankt daarvoor! :)"

Dagelijks tips en tricks

Jessica: "Ik lees nog wel eens alle tips etc door als ik 'vastzit' en ga dan daarna vol nieuwe energie weer aan de gang."

Mickey: "Ik heb steeds graag de video's gekeken en vond ze heel leerzaam en nuttig."

Samen aan de slag

Aïcha: "Voor mij was het vooral een goed anti-middel tegen de eenzaamheid en het gevoel hebben dat ik de ' enige' ben die aan mijn scriptie zit te werken (vooral toen ik overal gezellige kerstborrels zag)"

Francis: "Deze groep is een fijne stok achter de deur! Vooral het 'je bent niet alleen gevoel' is fijn, en dat dezelfde problemen bij iedereen terugkomen stelt gerust. Vond het erg nuttig en leuk!"

Je diploma binnen handbereik

Ik had geeeen idee waar ik moest beginnen, werd er chagrijnig van en heb er dagen aan verspilt. Tot dat ik dacht: ‘Oh ja, ik zit nog in zo’n Facebookgroep, die te maken heeft met scripties, laat ik eens kijken of ik daar wat uit kan halen’. Ik heb die avond al je livevideo’s in één keer bekeken en ik was er meteen klaar voor/mee. Meteen mijn eerste deelvraag in mootjes gehakt en de volgende dag hiermee aan de slag gegaan. Ik probeer elke dag wat te doen, door middel van de ‘mootjes-methode’, super fijn! Ook herkende ik mezelf echt in de livevideo’s, grappig maar ook een beetje confronterend om te zien, haha!
Vorige week begonnen met de scriptie challenge op Facebook, dit heeft me enorm veel motivatie gebracht. Hiervoor zat ik in een dip en wist ik even niet hoe ik verder moest. Nu ik ook deelneem in het scriptielokaal zit ik helemaal in de goede drive. 11 mei is de deadline van mijn onderzoeksrapport. Zojuist een online consult gehad met mijn scriptie begeleider en wauw wat een positieve feedback. Ze had nergens iets op aan te merken, mijn kernlabels en thema’s zijn goedgekeurd en veel ideeën gekregen voor het schrijven van mijn resultaten en discussie. [update: inmiddels is de scriptie helemaal afgerond en het diploma behaald]
Ik heb mijn scriptie deze week officieel ingeleverd, dus het is nu wachten op de beoordeling. Ik vond het zo ontzettend fijn werken. Dankzij de scriptie challenge en het online scriptielokaal heb ik helemaal mijn ritme terug gevonden in deze corona dagen en het heeft me echt mijn motivatie terug gegeven.
Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

Tijdens de Scriptie Challenge krijg je alles aangereikt om je thesis te tackelen. Je ontvangt dagelijks een mail met een opdracht en tips over

√ het creëren van focus
√ het vinden van jouw motivatie
√ commitment, volhouden en bijtanken
√ het aanbrengen van structuur
√ veel gemaakte fouten
√ omgaan met feedback
√ motiverende preken :D

Je hebt gratis toegang tot de bijbehorende online groep, waar je dagelijks live een toelichting krijgt én al je vragen kan stellen.

BONUS: maak kans op een maand onbeperkte toegang tot de online Working Apart Together sessies (t.w.v. €59)

Schrijf je hieronder in als het tijd is voor een boost

Schrijf je gratis in!

Vier jaar geleden startte de eerste challenge. Sindsdien deden meer dan 1500 studenten mee. Nu is het jouw beurt!

 

 

Na je inschrijving ontvang je een mail met de bevestiging van je deelname.

Zorg dat je die niet mist.

Je gegevens gebruik ik alleen om je te kunnen mailen met tips en tricks voor je scriptie en deel ik niet met anderen.

 

twee duimen omhoog - goed bezig