Scriptie-3-daagse Driebergen - Scriptielokaal


ScriptielokaalScriptie-3-daagse Driebergen

Scriptie-3-daagse Driebergen

 

 

Scriptie-3-daagse

 

Meters maken met je scriptie – met echte mensen om je heen

 

20 – 22 augustus | Driebergen | scriptie-3-daagse | 4 – 8 deelnemers | €189

Aanmelden


Moet jij in de zomer door? Best lastig hè? 

Hier heb je een stok achter de deur.

Tijdens de scriptie-3-daagse heb je een stok achter de deur. Natuurlijk, je moet nog steeds zelf aan de slag. Je hebt alleen veel minder afleiding. Je kunt je twijfels en vragen kwijt. En, het helpt enorm als je om je heen kijkt en anderen aan het werk ziet.

Tot zover lijkt de scriptie-3-daagse eigenlijk nog best op de varianten die door commerciële aanbieders van scriptiebegeleiding worden aangeboden: een scriptiebootcamp bijvoorbeeld of een scriptielab waarbij je je dagelijks meldt op een kantoor en daar – al dan niet met begeleiding – aan de slag gaat.

Anders dan de rest

Wat maakt de scriptie-3-daagse dan zo anders dan de rest?

scriptie schrijven studenten onder een parasolDe locatie natuurlijk! Geen duf kantoor waar je dagelijks van 9 tot 5 je uren draait: wij strijken neer op een super mooie buitenlocatie: mini-camping Strosteeg bij Driebergen-Rijsenburg. Een landelijk gelegen camping die we bijna geheel voor ons zelf hebben. Wat je er hoort zijn voornamelijk vogels, verder vrij weinig.

Een prima plek om tussendoor te ontspannen. Met een fijne wandeling bijvoorbeeld of stap in een kano.

En we kamperen! We maken van scriptie schrijven een beetje vakantie. Je bent drie dagen én twee nachten te gast. Na een dag hard werken staat een gezond (camping)diner op tafel. Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken of een snelle hap ergens te halen. Ontbijt, lunch en diner koffie en thee, allemaal geregeld.

In het kort

wat: volledig verzorgde scriptie-3-daagse inclusief maaltijden, koffie/thee
wanneer:

  • 20 – 22 augustus (3 dagen, 2 nachten)

waar: camping Strosteeg Driebergen-Rijsenburg
voor wie: hbo- en wo-studenten die serieus aan hun scriptie willen werken
prijs: 189 euro per persoon
begeleiding: de 3-daagse helpt je om de flow erin te krijgen en te houden. Je bepaalt van te voren je doel en de stappen om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van die stappen, help ik je graag. Tijdens de 3-daagse ga je daar mee aan de slag en ben ik zo nodig je stok achter de deur. Er is ruimte voor vragen en overleg.  Het programma bevat géén inhoudelijke scriptiebegeleiding.

 

Hey!Andrina Sol

Mijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan bij een advocatenkantoor. In mijn – wat naïeve – enthousiasme had ik toegezegd dat ik binnen een jaar zou zijn afgestudeerd. Het duurde uiteindelijk maar liefst drie (!) jaar.

Gelukkig weet ik inmiddels dat het anders kan. Focus vanuit ontspanning, en waar nodig een stok achter de deur. Zo komt die scriptie wel af.

 

En dan praktisch

Slaapplaatsen
Neem zelf je tentje mee. Ik heb 2 tentjes. Die mag je gebruiken, zolang de voorraad strekt. Helaas is het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk een tentje te delen, tenzij je in het dagelijks leven ook een huishouden voert met je tentgenoot. Laat me van te voren even weten of je iets nodig hebt, dan houd ik er rekening mee.

Zelf meebrengen
Je brengt zelf een luchtbed, slaapzak e.d. mee (en natuurlijk je laptop en wat kleding enzo)

Vervoer
Om 9:30 u verzamelen we op station Driebergen-Zeist. Daar kun je je spullen kwijt in de auto. Het handigst is om een OV-fiets te pakken vanaf het station. Het is vanaf het station ongeveer een kwartier fietsen. Je kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid naar de Strosteeg komen.

Kom je van ver en zet je liever de avond van te voren je tentje op? Dat is – tegen een kleine meerprijs – meestal mogelijk.

Wifi
Er is wifi beschikbaar in de binnenruimte. Sterk genoeg om je bronnen te raadplegen. SPSS downloaden of andere zwaargewichten is niet aan te raden.

Wat als het regent?
Er is een riante binnenruimte waar we kunnen werken als het regent (of te warm is elders). We houden rekening met het 1,5 metervereiste. Vandaar dat er keer maximaal 8 deelnemers mee kunnen.

Dieet-wensen
Ik houd graag rekening met dieet-wensen. Vega, vegan, glutenvrij. Het is allemaal geen probleem als ik het van te voren weet.

Mag dit?
We hebben een zaal die alleen voor ons beschikbaar is, waar we kunnen werken. We houden verder rekening met het 1,5 metervereiste. Vandaar dat er  maximaal 8 deelnemers mee kunnen. Heb je klachten of ben je in de buurt geweest van iemand met corona, blijf dan thuis. 

 

Aanmelden
Ga je mee? (Yes!). Meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

Ik ga mee!

 

De link brengt je naar het aanmeldformulier. Na ontvangst van je van betaling is je reservering definitief. Binnen 48 uur stuur ik je daarvan een bevestiging met alle informatie.

Uiterlijk 7 dagen voor aanvang ontvang je bericht of we het minimale aantal deelnemers (4) hebben bereikt.

 

 

Een impressie van de afgelopen jaren

 

Ik ga mee!