Scriptie-3-daagse - focus op je scriptie, met echte mensen om je heen


Scriptielokaal

Scriptie-3-daagse

Scriptie-3-daagse

Boeken

Scriptie-3-daagse 

Meters maken met je scriptie – met echte mensen om je heen

 

 

7 – 9 december (optioneel: 6 dec v.a. 19:00u) | Oisterwijk |  € 289 p.p.

10 – 12 december (optioneel: 9 dec v.a. 19:00u)| Oisterwijk |  € 289 p.p.


Ontspannen focus in een scriptie bubbel

Hoe effectief ben jij na al die maanden thuis werken? Best lastig hè? Meer nog dan normaal sta je er alleen voor, ook als je een keer vastloopt.

 

Hier heb je een stok achter de deur

 

Tijdens de scriptie-3-daagse heb je een stok achter de deur. Natuurlijk, je moet nog steeds zelf aan de slag. Je hebt alleen veel minder afleiding. Je kunt je twijfels en vragen kwijt. En, het helpt enorm als je om je heen kijkt en anderen – echte mensen – aan het werk ziet.

 

Tot zover lijkt de scriptie-3-daagse eigenlijk nog best op de varianten die door aanbieders van scriptiebegeleiding en soms ook door opleidingen worden aangeboden: een scriptiebootcamp bijvoorbeeld of een scriptielab waarbij je je dagelijks meldt op een kantoor of in een klaslokaal en daar – al dan niet met begeleiding – aan de slag gaat.

 

Je hoeft echt nergens aan te denken, alles is geregeld

 

Wat maakt de scriptie-3-daagse dan zo anders dan de rest?

 

De locatie natuurlijk! Geen duf kantoor waar je dagelijks van 9 tot 5 je uren draait: wij strijken neer op een supermooie (bos)locatie.

 

Een prima plek om tussendoor te ontspannen. Met een fijne wandeling bijvoorbeeld.

 

En je mag overnachten! We maken van scriptie schrijven een beetje vakantie. Je bent drie dagen én twee nachten te gast met een eigen kamer (voorzieningen gedeeld). Na een dag hard werken staat een gezond diner op tafel.

 

Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken of een snelle hap ergens te halen. Ontbijt, lunch en diner, koffie en thee, allemaal geregeld.

review door Merel

In het kort

wat: volledig verzorgde scriptie-3-daagse inclusief maaltijden, koffie/thee
wanneer:

  • 7 – 9 december (3 dagen, 2 nachten), €289 p.p.
    • optioneel aankomst 6 december vanaf 19:00u (meerprijs: 30 euro)
  • 10 – 12 december (3 dagen, 2 nachten), €289
    • optioneel aankomst 9 december vanaf 19:00u (meerprijs: 30 euro)

waar: Oisterwijk
voor wie: hbo- en wo-studenten die serieus aan hun scriptie willen werken
prijs: v.a. 289 euro per persoon
begeleiding: een weekend of midweek werken op locatie helpt je om de flow erin te krijgen en te houden. Je bepaalt van te voren je doel en de stappen om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van die stappen, help ik je graag. Tijdens schrijfdagen ga je daar mee aan de slag en ben ik zo nodig je stok achter de deur. Er is ruimte voor vragen en overleg.  Het programma bevat géén inhoudelijke scriptiebegeleiding.

 

De locatie is geboekt, de 3-daagse gaat dus sowieso door

 

Hey!Andrina Sol

Mijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan bij een advocatenkantoor. In mijn – wat naïeve – enthousiasme had ik toegezegd dat ik binnen een jaar zou zijn afgestudeerd. Het duurde uiteindelijk maar liefst drie (!) jaar.

Gelukkig weet ik inmiddels dat het anders kan. Focus vanuit ontspanning, en waar nodig een stok achter de deur. Zo komt die scriptie wel af.

 

En dan praktisch

 

Slaapplaatsen
Je krijgt een eigen slaapkamer. De overige faciliteiten zijn gedeeld. Op de eenpersoonsbedden ligt een dekbed en een kussen. Neem zelf lakens mee (of huur een set voor 7,50 euro). We verblijven in een  “doe-het-zelf-accommodatie”. Dat betekent dat je na afloop zorgt dat de kamer weer schoon is: stofzuiger door de kamer en een doekje over de wastafel enz.

 

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Het dichtstbijzijnde station is Oisterwijk (ongeveer 3,5 km). Daar kun je een OV-fiets huren.

 

Wifi
Er is wifi beschikbaar. Sterk genoeg om je bronnen te raadplegen. SPSS downloaden of andere zwaargewichten is niet aan te raden.

 

Dieet-wensen
Ik houd graag rekening met dieet-wensen. Vega, vegan, glutenvrij. Het is allemaal geen probleem als ik het van te voren weet.

 

Mag dit?
Trainingen mogen worden gegeven met inachtneming van de basisregels. Daarnaast geldt dat je een geldige QR-code nodig hebt. We hebben een huis dat alleen voor ons beschikbaar is, waar we kunnen werken. We houden verder rekening met het 1,5 metervereiste. Vandaar dat er deze keer maximaal 4 deelnemers mee kunnen. Heb je klachten of ben je in de buurt geweest van iemand met corona, blijf dan thuis. 

 

Aanmelden
Ga je mee? (Yes!) Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Yes, ik meld me aan

De link brengt je naar het aanmeldformulier. Na ontvangst van je van betaling is je reservering definitief. Binnen 48 uur stuur ik je daarvan een bevestiging met alle informatie.

 

Ik kan dit weekend niet, wat nu?

Laat het geen reden zijn om je scriptie te laten liggen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het Scriptielokaal, waar we dagelijks online aan de slag gaan.