Scriptie-3-daagse - focus op je scriptie, met echte mensen om je heen


Scriptielokaal

Scriptie-3-daagse

Scriptie-3-daagse

 

Scriptie-3-daagse 

Meters maken met je scriptie – met echte mensen om je heen

 

Aanmelden

 

7 – 9 mei | Lage Vuursche | scriptie-3-daagse | 4- 10 deelnemers | €239 (VOL)

28 – 30 mei | Hall | scriptie-3-daagse | 4- 10 deelnemers | € 239

11 – 13 juni | Lage Vuursche | scriptie-3-daagse | 4- 10 deelnemers | €239

18 – 20 juni | Lage Vuursche | scriptie-3-daagse | 4- 10 deelnemers | €239


Scriptie-3-daagse

Hoe effectief ben jij na al die maanden thuis werken? Best lastig hè? Meer nog dan normaal sta je er alleen voor, ook als je een keer vastloopt.

 

Hier heb je een stok achter de deur

 

Tijdens de scriptie-3-daagse heb je een stok achter de deur. Natuurlijk, je moet nog steeds zelf aan de slag. Je hebt alleen veel minder afleiding. Je kunt je twijfels en vragen kwijt. En, het helpt enorm als je om je heen kijkt en anderen – echte mensen – aan het werk ziet.

 

Tot zover lijkt de scriptie-3-daagse eigenlijk nog best op de varianten die door aanbieders van scriptiebegeleiding en soms ook door opleidingen worden aangeboden: een scriptiebootcamp bijvoorbeeld of een scriptielab waarbij je je dagelijks meldt op een kantoor of in een klaslokaal en daar – al dan niet met begeleiding – aan de slag gaat.

 

Je hoeft echt nergens aan te denken, alles is geregeld

 

Wat maakt de scriptie-3-daagse dan zo anders dan de rest?

scriptie schrijven studenten onder een parasol

 

De locatie natuurlijk! Geen duf kantoor waar je dagelijks van 9 tot 5 je uren draait: wij strijken neer op een supermooie boslocatie in Lage Vuursche.

 

Een prima plek om tussendoor te ontspannen. Met een fijne wandeling bijvoorbeeld.

 

En we overnachten! We maken van scriptie schrijven een beetje vakantie. Je bent drie dagen én twee nachten te gast in het Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche met een eigen kamer (voorzieningen gedeeld). Na een dag hard werken staat een gezond diner op tafel.

 

Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken of een snelle hap ergens te halen. Ontbijt, lunch en diner koffie en thee, allemaal geregeld.

 

In het kort

wat: volledig verzorgde scriptie-3-daagse inclusief maaltijden, koffie/thee
wanneer:

  • 7 – 9 mei (VOL), Lage Vuursche
  • 28 – 30 mei (3 dagen, 2 nachten), Hall
  • 11 – 13 juni (3 dagen, 2 nachten), Lage Vuursche
  • 18 – 20 juni (3 dagen, 2 nachten), Lage Vuursche

waar: Koos Vorrinkhuis, Lage Vuursche, locatie 28 – 30 mei: ABK-huis, Hall (bij Eerbeek).
voor wie: hbo- en wo-studenten die serieus aan hun scriptie willen werken
prijs: 239 euro per persoon
begeleiding: de 3-daagse helpt je om de flow erin te krijgen en te houden. Je bepaalt van te voren je doel en de stappen om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van die stappen, help ik je graag. Tijdens de 3-daagse ga je daar mee aan de slag en ben ik zo nodig je stok achter de deur. Er is ruimte voor vragen en overleg.  Het programma bevat géén inhoudelijke scriptiebegeleiding.

 

De 3-daagse gaat door met minimaal 4 deelnemers. 

 

Hey!Andrina Sol

Mijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan bij een advocatenkantoor. In mijn – wat naïeve – enthousiasme had ik toegezegd dat ik binnen een jaar zou zijn afgestudeerd. Het duurde uiteindelijk maar liefst drie (!) jaar.

Gelukkig weet ik inmiddels dat het anders kan. Focus vanuit ontspanning, en waar nodig een stok achter de deur. Zo komt die scriptie wel af.

 

En dan praktisch

 

Slaapplaatsen
Je krijgt een eigen kamer, met wastafel. Op de eenpersoonsbedden ligt een dekbed en een kussen. Neem zelf lakens mee (of huur een set, 7 euro in het Koos Vorrinkhuis, 8,50 euro in het ABK-huis) . Het Koos Vorrinkhuis en het ABK-huis zijn een “doe-het-zelf-hotels”. Dat betekent dat je na afloop zorgt dat de kamer weer schoon is: stofzuiger door de kamer en een doekje over de wastafel enz.

 

Zelf meebrengen
Je brengt zelf lakens en handdoeken mee (en natuurlijk je laptop en wat kleding enzo). Liever een lakenset huren? Dat kan ook.

 

Bereikbaarheid

  • Koos Vorrinkhuis

De locatie is goed bereikbaar met de auto. Het dichtstbijzijnde station is Hollandse Rading (ongeveer 3 km). Daar kun je een OV-fiets huren.

Kom je van ver en arriveer je liever donderdagavond al? Laat het me weten, een extra overnachting is – tegen een meerprijs – vaak mogelijk.

  • ABK-huis

De bereikbaarheid van het ABK-huis per OV is in het weekend niet briljant. Er rijden geen bussen op zondag. De dichtstbijzijnde stations met OV-fietsen zijn Brummen (17 minuten fietsen), Dieren (28 minuten fietsen) en Zutphen (33 minuten fietsen).

Kom je van ver en arriveer je liever donderdagavond al? Laat het me weten, een extra overnachting is – tegen een meerprijs – vaak mogelijk.

 

Wifi
Er is wifi beschikbaar in de binnenruimte. Sterk genoeg om je bronnen te raadplegen. SPSS downloaden of andere zwaargewichten is niet aan te raden.

 

Dieet-wensen
Ik houd graag rekening met dieet-wensen. Vega, vegan, glutenvrij. Het is allemaal geen probleem als ik het van te voren weet.

 

Mag dit?
Trainingen die geen onderdeel zijn van het reguliere onderwijs mogen worden gegeven, mits in niet in een publieke ruimte en met inachtneming van de basisregels. We hebben een zaal die alleen voor ons beschikbaar is, waar we kunnen werken. We houden verder rekening met het 1,5 metervereiste. Vandaar dat er maximaal 10 deelnemers mee kunnen. Heb je klachten of ben je in de buurt geweest van iemand met corona, blijf dan thuis. 

 

Aanmelden
Ga je mee? (Yes!) Meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

Ik ga mee!

Deze link brengt je naar het aanmeldformulier. Na ontvangst van je van betaling is je reservering definitief. Binnen 48 uur stuur ik je daarvan een bevestiging met alle informatie.

Uiterlijk 7 dagen voor aanvang ontvang je bericht of we het minimale aantal deelnemers (4) hebben bereikt. 

 

Ik kan dit weekend niet, wat nu?

Laat het geen reden zijn om je scriptie te laten liggen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het Scriptielokaal, waar we dagelijks online aan de slag gaan.