Scriptie-3-daagse - focus op je scriptie,


ScriptielokaalScriptie-3-daagse

Scriptie-3-daagse

Boeken

Scriptie-3-daagse 

Meters maken met je scriptie – midden in de natuur

 

Let op! Gewijzigde locatie. We gaan naar Beekbergen in plaats van Lage Vuursche. Nog 2 plekken vrij. 

17 – 19 februari (optioneel: 16 feb v.a. 19:00u) | Beekbergen |  € 239 p.p. 


Ontspannen focus op je thesis

 

Heb jij dat nou ook? Plannen om aan je scriptie te werken, om vervolgens te ontdekken dat je agenda is volgelopen met andere afspraken. En als je dan een keer achter je bureau zit, lijken alle andere zaken belangrijker.

 

Hier heb je een stok achter de deur

 

Tijdens de scriptie-3-daagse heb je een stok achter de deur. Natuurlijk, je moet nog steeds zelf aan de slag. Je hebt alleen veel minder afleiding. Je kunt je twijfels en vragen kwijt. En, het helpt enorm als je om je heen kijkt en anderen – echte mensen – aan het werk ziet.

 

Tot zover lijkt de scriptie-3-daagse eigenlijk nog best op de varianten die door aanbieders van scriptiebegeleiding en soms ook door opleidingen worden aangeboden: een scriptiebootcamp bijvoorbeeld of een scriptielab waarbij je je dagelijks meldt op een kantoor of in een klaslokaal en daar – al dan niet met begeleiding – aan de slag gaat.

 

Je hoeft echt nergens aan te denken, alles is geregeld

 

Wat maakt de scriptie-3-daagse dan zo anders dan de rest?

 

De locatie natuurlijk! Geen duf kantoor waar je dagelijks van 9 tot 5 je uren draait: wij strijken neer op een supermooie (bos)locatie.

 

Een prima plek om tussendoor te ontspannen. Met een fijne wandeling bijvoorbeeld.

 

En je mag overnachten! We maken van scriptie schrijven een beetje vakantie. Je bent drie dagen én twee nachten te gast. Na een dag hard werken staat een gezond diner op tafel. Uiteraard staan ook ontbijt en lunch voor je klaar.

 

Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken of een snelle hap ergens te halen. Ontbijt, lunch en diner, koffie en thee, allemaal geregeld.

review door Merel

In het kort

wat: volledig verzorgde scriptie-3-daagse inclusief maaltijden, koffie/thee
wanneer:

  • 17 – 19 februari (3 dagen, 2 nachten), €239 p.p.
    • optioneel aankomst 16 februari vanaf 19:00u (meerprijs: 30 euro)
    • optioneel vertrek 20 februari voor 10:30u (meerprijs: 30 euro)

waar: Beekbergen
voor wie: hbo- en wo-studenten die serieus aan hun scriptie willen werken, PhD-ers zijn ook welkom
prijs: v.a. 239 euro per persoon
begeleiding: midweek werken op locatie helpt je om de flow erin te krijgen en te houden. Je bepaalt van te voren je doel en de stappen om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van die stappen, help ik je graag. Tijdens schrijfdagen ga je daar mee aan de slag en ben ik zo nodig je stok achter de deur. Er is ruimte voor vragen en overleg.  Het programma bevat géén inhoudelijke scriptiebegeleiding.

 

De locatie is geboekt, de 3-daagse gaat dus sowieso door

 

Hey!Andrina Sol

Mijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan bij een advocatenkantoor. In mijn – wat naïeve – enthousiasme had ik toegezegd dat ik binnen een jaar zou zijn afgestudeerd. Het duurde uiteindelijk maar liefst drie (!) jaar.

Gelukkig weet ik inmiddels dat het anders kan. Focus vanuit ontspanning, en waar nodig een stok achter de deur. Zo komt die scriptie wel af.

 

En dan praktisch

 

Slaapplaatsen
We verblijven in een huisje. Beddengoed is aanwezig. Handdoeken neem je zelf mee, eventueel is huren mogelijk bij de receptie.

De faciliteiten zijn gedeeld. Het is meestal mogelijk om een eigen kamer te boeken. Laat het me weten als je dat wilt.

 

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Je spullen kun je bij het huisje uitladen en vervolgens op het algemene parkeerterrein parkeren.

Kom je met OV dan kun je met de bus naar halte Loenen, Hoge Bergweg. Daar vandaan is het ongeveer 8 minuten lopen.

 

Wifi
Er is wifi beschikbaar. Sterk genoeg om je bronnen te raadplegen. SPSS downloaden of andere zwaargewichten is niet aan te raden.

 

Dieet-wensen
Ik houd graag rekening met dieet-wensen. Vega, vegan, glutenvrij. Het is allemaal geen probleem als ik het van te voren weet.

 

Aanmelden
Ga je mee? (Yes!) Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Yes, ik meld me aan

De link brengt je naar het aanmeldformulier. Na ontvangst van je van betaling is je reservering definitief. Binnen 48 uur stuur ik je daarvan een bevestiging met alle informatie.

 

Ik kan dit weekend niet, wat nu?

Laat het geen reden zijn om je scriptie te laten liggen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het Scriptielokaal, waar we dagelijks online aan de slag gaan.