Soraya - Scriptielokaal


ScriptielokaalSoraya

diplomering Soraya - scriptielokaal

Weer een beetje luchtigheid en plezier in het afstuderen

De combinatie afstuderen en een burn-out was best een uitdaging. Een uitdaging waar ik hulp bij kon gebruiken o.a. op het gebied van structuur, motivatie en weer een beetje luchtigheid en plezier in het afstuderen te krijgen.

 

 

Toen ik het scriptielokaal zag langskomen en ik laagdrempelig mee kon doen met een sprintweek, merkte ik meteen al effect!

 

Door alleen al het inschrijven op de momenten dat ik mee ging doen met de WATjes, gaf mij dit meteen al structuur en het zetje om mijzelf weer verantwoordelijk te maken voor het afstuderen in plaats dit voor mij uit te blijven schuiven en de drempel steeds hoger te maken.

 

Het gaf energie en wat was het fijn om op dat moment ook andere studenten te zien werken.

 

Door Andrina heb ik ook als bonus nog wat extra manieren geleerd om overzicht te creëren, te prioriteren en het vooral klein en behapbaar te houden. Het eerst schrijven van een zogenoemde ‘shitversie’ zal mij altijd bijblijven en helpt mij nu in het alledaagse leven nog.

 

Andrina is een vrolijke, warmhartige, enthousiaste vrouw die hart heeft voor haar missie om de stok achter de deur te zijn voor haar studenten.

 

Mede dankzij Andrina kan ik nu zeggen dat ik geslaagd ben met een ontzettend mooi cijfer!

 

 

Opleiding: Bachelor of Social Work
Afstudeerdatum: juni 2023

 


Kan jij ook wel een beetje luchtigheid gebruiken bij het afstuderen? Sluit je aan bij de online Working Apart Together sessies in de Thesis Tribe van het Scriptielokaal. We maken het behapbaar en leuk.

Probeer het een dag gratis uit