In 20 minuten weten dat het goed komt - Scriptielokaal


ScriptielokaalIn 20 minuten weten dat het goed komt

Mootjes hakken

In 20 minuten weten dat het goed komt!

Afstuderen kan een struggle zijn waar je als je berg tegenop ziet, of waarin je zelfs compleet bent vastgelopen. Zeker als je scriptie al een tijdje stil ligt kan weer beginnen een enorme uitdaging zijn.

Het goede nieuws: vaak is maar heel weinig voor nodig om weer verder te kunnen.

Plan een gratis adviesgesprek in van ongeveer 20 minuten. We maken kennis en jij vertelt waar je tegenaan loopt, wat juist goed gaat en waar jouw drempels liggen.

Samen kijken we hoe we je weer op weg kunnen helpen. Het gesprek gaat je sowieso superpraktische tips opleveren en belangrijker, je gaat de (online) deur uit met het vertrouwen dat het goed komt met jouw afstuderen!

Wanneer spreken we elkaar?

Kies hieronder het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Na je aanmelding ontvang je een automatische email met de bevestiging van de afspraak. In die mail vind je een link met een aantal vragen. Vul die vragen vooraf in, dan kunnen we heel gericht aan de slag.

Oh ja, en goed om te weten: wij geloven dat jij de inhoudelijke capaciteit in huis hebt. Je bent niet voor niets in deze fase van je opleiding beland. We helpen je dus om zelf verder te kunnen, zie het als een steuntje in de rug. Inhoudelijk advies geven we niet.

Plan nu een gratis en vrijblijvend online adviesgesprek in.

Ben zelf inmiddels afgestudeerd en dat was een lange weg. Ik heb heel veel baat gehad bij het scriptielokaal. Hierdoor kon ik de motivatie vinden om weer door te gaan of het proces van schrijven weer op te pakken na de zoveelste feedbackronde. Het werkt!!!!!!

Tineke Riemersma

studeerde via NTI

Liever gewoon een dagje meedraaien in het Scriptielokaal om te ervaren hoe het werkt? Regel dan jouw gratis dagpas.